torsdag 23. april 2015

Tid for å teste ut Nordic cab som joggevogn




Da var det på tide å legge pulksettet til nordic cab'en på hylla og teste ut joggesettet. Blå himmel og strålende sol la forholdene godt til rette for dagens trilletur.
Far valgte å montere uten bruksanvisning( høres kjent ut?), så det tok litt tid å komme seg avsted. Storesøster begynte å bli både utålmodig og lunsjklar når vi endelig kunne komme oss avgårde. Lykkelig fikk hun hoppe inn i vognen sammen med lillesøster som hadde sovnet og spise maten sin der. Etter den lille bruken vi hittil har rukket med cab'en ser vi at en av de største fordelene er komforten for barna. De sitter godt, det er mulighet for justeringer og dempingen er god. Da hun minste har opptil 3 soveperioder på dagtid valgte vi å kjøpe delt seterygg slik at våre to barn kan sitte med to forskjellige justeringer på ryggen. Godt fornøyd med dette.

Det ble en fin tur om Asker over Borgen og ned Vardåsen til Gullhella stasjon. Helt perfekt runde. Underveis tok vi noen geocacher, såkalte skatter. Geocaching er en aktivitet som engasjerer både store og små hos oss. 

Eget innlegg om geocaching kommer:)





Siste delen av turen ned mot Gullhella stasjon, er ikke helt å anbefale da det fortsatt ligger snø og det blir veldig sølete utover dagen. 
Dette stoppet ikke min kjøre samboer som med lang erfaring innenfor "bushing" ledet oss nedover bakkene med snø,søle og slafs.
Minstejenta våknet underveis og satt som en sol inne i vogna, mens vi hompet nedover.



Vel hjemme er vi godt fornøyd med dagens tur og vognen som etter litt "bushing" trenger en real vask:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar