tirsdag 3. mars 2015

Godt brukt innbruddsstein gis bort. Fungerer til bilvinduer..


I helgen tilbringte vi en flott tur i Trondheim sammen med ett vennepar. Barna storkoste seg, selv i skikkelig blåsbort vær. Jeg har skrevet ett eget innlegg om selve turen og tips til aktiviteter i Trondheim, følg linken her.

Den hyggelige turen, og stemningen snudde på togturen hjem.  
Jeg hadde fått en mobilsvar melding fra politiet om at noen hadde knust vinduet på bilen.

Hærverk tenkte vi.

Nei, her var det nok tyver på færde som eldstejenta ville sagt. Vinduet var knust, alt av skuffer og lommer var endevendt, stereoanlegget var delvis demontert og den fastmonterte handsfree enheten var tatt.


Tyvene var riktig nok sære på hva de ville ha med seg, for verken Kaptein Sabeltann cden og eldstejentas hårspenner var tatt..

Vi har akkurat lest ferdig historien om røverene i Kardemomme by så episoden passet riktig nok godt inn for å forklare eldstejenta hva som hadde skjedd. Så siden søndag har det vært veldig spennende å titte på bilen og snakke om tyvene som har verdt på besøk.
Enda mer stas var det at to politibiler var her for å se etter spor av tyvene.

Godt man har bilforsikring som tar seg av episoder som dette, etter å ha levert bilen på Hurtigruta bilglass forvandlet de bilen fra å være ett takras til en fresh og ny vasket bil innvendig.
En fantastisk service som er verdt å merke seg bak øret(og det er ikke ett reklameinnslag).

Nå gjenstår det bare resten av forsikringsoppgjøret. Vi får håpe det går like smertefritt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar