søndag 1. februar 2015

Hockeyfrue?

Alle snakker om hockeyfrue eller fotballfrue som de kvinner med partner som spiller aktivt. Men hva med oss som er sammen med karer som er litt over snittet engasjerte supportere?

Min kjære samboer følger sitt hockeylag i tykt og tynt, opptur og nedtur. Helst  fysisk i hallen både borte- som hjemmekamper, men nå som vi har to barn har han gått med på at dette ikke lenger går.

Men da skal kampen helst sees på hjemme over nett.

Hva utgjør forskjellen?

Spillerene trener mellom kamper.

Ok.

De ivrige supporterne analyser, vurderer og kommenterer sist kamp, neste kamp, situasjonen til laget og ikke minst teoriserer om fremtiden. Alene og seg i mellom. De kunne nesten hatt dette som en deltidsjobb, for det er tiden det tar.

Når han kommer hjem fra kamp er han ofte like sliten som de som har spilt selv, det å heie på laget og skape stemning i hallen tar på.
Resultatet fra kampen kan også påvirke stemningen etterpå. Etter noen års erfaring med denne mannen så sjekker jeg alltid resultatet før han kommer hjem fra kamp slik at man kan forbedre seg på humøret til han som kommer hjem. Lykkelig, trist eller forbannet.

Kanskje supporterfrue er det siste nye ?

Heia FRISK!



1 kommentar: