mandag 22. juni 2015

Endelig har ferien startet.


Det å reise på ferie med to barn er noe ukjent territorium for oss, i fjor hadde vi en i magen og det var lettere å fordele ansvaret på en. Nå er det to aktive krabater som krever sitt til enhver tid. 
Pakking og avreise blir gjerne hakket mer hektisk når man forsøker å få med seg alt det nødvendige. 
I år reiser vi en uke til Kroatia med påfølgende uke i Danmark, dette byr på litt utfordringer på pakkefronten. Kroatia er varmt, mens Danmark er varierende. Pakkingen skulle være moderat, men ble nok langt i fra det.😊
Min samboer og jeg liker å eliminere flest mulige stress situasjoner i forbindelse med avreise og valgte som tidligere å bo på Gardermoen. Normalt kan man få ett rom til under 1000-lappen, men i år var vi litt senere ute og måtte ut med det dobbelte. For oss er det verdt det når man om morgenen kan spise frokostbuffet og bare spasere bort til terminalbygget.
Det er alltid spennende og lande på ett nytt sted, våre krav til effektivitet og rask service i Norge er bare å legge på hyllen. Her må man ta frem tålmodigheten og forvente lang tid.
De har ingen vogntraller før man kommer ut i ankomsthallen, godt vi reiste sammen med familie som kunne hjelpe oss med barn, barnevogner og x antall kofferter.

Å få leiebil var ett eventyr for seg selv, men med mye tålmodighet og venting fikk vi endelig bilene og barnesetene vi hadde bestilt. Og ikke minst fikk all bagasjen tilslutt plass.

Turen til det bestilte huset med svømmebasseng er kort og navigeringen går greit.


Vi velter ut av bilene, barn, voksne og bagasje, endelig kan skuldrene senkes. 
Første del av ferien er i gang.


God sommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar